Twee factor authenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

lijn-patroon
Foto toont de showroom van Kees Smit
‘De keuze voor Micral was eenvoudig Micral Automatisering is op de hoogte van onze eisen op het gebied van Security. Daarnaast is de samenwerking met Micral uitstekend. De implementatie van de tweefactorauthenticatie is snel en efficiënt uitgevoerd, tijdens de implementatie hebben wij geen hinder ondervonden’. Roy Keijsers, systeembeheerder bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Kees Smit Tuinmeubelen is een écht familiebedrijf, bestaande uit 3 generaties. De speerpunten van het bedrijf zijn de kwaliteit van de tuinmeubelen, laagste prijsgarantie, klanttevredenheid en het grootste assortiment van Europa.

Door de uitbraak van Covid-19 in Nederland had Kees Smit Tuinmeubelen behoefte aan een snelle en vooral veilige methode om voor al haar werknemers het thuiswerken te faciliteren. In overleg met Micral koos Kees Smit Tuinmeubelen voor tweefactorauthenticatie. Door gebruik van deze oplossing moeten werknemers zowel wat ‘weten’ (wachtwoord) als ‘hebben’ (token).

Extra beveiligingslaag

Door gebruik van deze extra beveiligingslaag voor het netwerk van Kees Smit moeten de werknemers nu een extra handeling uitvoeren tijdens het inloggen. Roy: ‘Gelukkig begrijpen mijn collega’s heel goed dat extra veiligheid noodzakelijk is. Zij hebben hier geen enkele moeite mee. Daarnaast is de mobiele app van de token erg gebruiksvriendelijk’.

Proces eenvoudig doorlopen

‘Het activeren van de token bij collega’s gaat ook erg simpel. Wanneer deze geautoriseerd zijn, ontvangen zij een mail met daarin een activatielink. Van Micral heb ik tevens een handleiding ontvangen zodat het proces eenvoudig doorlopen kon worden. Hier heb ik zelf een en ander toegevoegd, zodat deze helemaal geschikt voor ons was’.

Benieuwd hoe Micral jouw omgeving beter kan beveiligen? Neem contact op!

Meer weten?
Neem dan contact op!

Twee factor authenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen
Sander Revenboer
Eigenaar en IT consultant