Migratie

Micral is gespecialiseerd in het plannen, uitvoeren en beheren van de migratie van on-premises of andere cloud gebaseerde IT-infrastructuur naar Microsoft Azure-cloudplatform.

Onze specialisten hebben een grondige kennis van Azure-migratie hulpmiddelen, -processen en -strategieën en kunnen organisaties helpen om hun IT-infrastructuur veilig en efficiënt naar de cloud te migreren.

Migratieplan
Wij beoordelen de huidige IT-infrastructuur van een organisatie en identificeren geschikte workloads die naar Azure kunnen worden gemigreerd. Dit vereist diepgaande kennis van besturingssystemen, databases en netwerktechnologieën. Wij werken ook nauw samen met andere IT-teams en externe leveranciers om een migratieplan op te stellen en de uitvoering ervan te coördineren.

Migratieproces
Tijdens het migratieproces zorgen wij voor het minimaliseren van onderbrekingen en downtime, het optimaliseren van de prestaties en beveiliging van de cloud-infrastructuur en het garanderen van naleving van regelgeving en best practices. Dit omvat vaak het uitvoeren van tests en het oplossen van problemen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met de expertise van onze Azure Migration Specialisten kunnen organisaties profiteren van de voordelen van Azure, zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid, terwijl ze ook de kosten en complexiteit van de on-premises infrastructuur verminderen. Dit kan resulteren in een betere operationele efficiëntie, verbeterde beveiliging en een verbeterde gebruikerservaring.