Beheer

Een van de belangrijkste taken is het beheer van de beveiliging van Azure-resources. Beveiligde netwerktoegang, en de juiste toegangsbeheer instellingen instellen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw resources.

Daarnaast hoort het monitoren van prestaties, beschikbaarheid en gebruiker van resources ook bij de taken van Azure beheer. Door als deze zakenpro-actief te monitoren kunnen we waar nodig tijdig en snel acteren.

Beheer
Een andere belangrijke taak van Azure beheer is het beheer van de kosten van uw Azure-resources. Wij kunnen ervoor zorgen dat dat u alleen betaalt voor wat u nodig heeft, door resources uit te schakelen wanneer ze niet worden gebruikt en door kosten te optimaliseren door het gebruik van reserveringen en kosten-beheer-tools.

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat uw Azure-resources up-to-date zijn met de nieuwste updates en patches. Azure biedt automatische updates, maar u moet ervoor zorgen dat deze updates worden toegepast op uw resources om er voor te zorgen dat ze veilig en stabiel blijven.

Ontzorgen
Al deze administratieve taken kunnen complex zijn, maar met de juiste tools en kennis kunt u uw Azure-omgeving veilig, betrouwbaar en kosten effectief houden. Wij als Micral kunnen onze klanten volledig ontzorgen en het beheer pro-actief uitvoeren. Dit doen wij in veel gevallen ook op basis van een vooraf vastgestelde prijs, zonder verassingen achteraf.