Azure

Azure, een cloud computing platform ontwikkeld door Microsoft biedt verschillende diensten zoals computing, opslag, analyse, en netwerken.

Met Azure kunnen bedrijven en organisaties hun applicaties en data naar de cloud verplaatsen en beheren, waardoor ze schaalbaarheid en flexibiliteit krijgen.

Hybride cloud oplossing
Een van de grootste voordelen van Azure is dat het een hybride cloud oplossing biedt. Dit betekent dat het kan worden geïntegreerd met bestaande on-premises infrastructuur, waardoor bedrijven de voordelen van decloud kunnen benutten zonder hun bestaande systemen te hoeven vervangen.

Azure, een cloud computing platform ontwikkeld door Microsoft.

Azure biedt ook verschillende beveiligingsmaatregelen, waaronder encryptie, beveiligde toegang en identiteitsbeheer. Dit maakt het een veilige oplossing voor bedrijven die gevoelige informatie opslaan in de cloud.

Kortom, Azure is een krachtig cloud computing platform dat bedrijven en organisaties de mogelijkheid biedt om hun infrastructuur naar de cloud te verplaatsen en schaalbare, veilige en flexibele oplossingen te bieden