Microsoft 365

Microsoft 365 biedt een breed scala aan productiviteits- en samenwerkings-hulpmiddelen, zoals Outlook, Teams, SharePoint en OneDrive, die allemaal beheerd moeten worden om ervoor te zorgen dat uw organisatie effectief en veilig blijft werken.

Het beheren van Microsoft 365 kan een uitdagende taak zijn wij als Micral bij kunnen ondersteunen of volledig ontzorgen.

Veiligheid
Een van de belangrijkste aspecten van het beheer van Microsoft 365 is het instellen van de juiste beveiligingsinstellingen en -controles. Dit omvat het implementeren van multi-factor authenticatie, het beheren van toegangsrechten tot documenten en het monitoren van verdachte activiteit op het netwerk. Het is ook belangrijk om regelmatig back-ups te maken van belangrijke gegevens en deze op te slaan op een veilige locatie.

Beheer
Het beheren van gebruikers en licenties is ook een belangrijk onderdeel van het beheer van Microsoft 365. U moet ervoor zorgen dat alle gebruikers de juiste toegang hebben tot de benodigde hulpmiddelen en dat er voldoende licenties beschikbaar zijn om aan de behoeften van uw organisatie te voldoen.Het is ook belangrijk om de gebruikersactiviteit te monitoren om ervoor te zorgen dat er geen ongeautoriseerde toegang tot gevoelige informatiep laatsvindt.

Ten slotte is het belangrijk om een goed beleid te hebben voor het beheer van Microsoft 365. Dit omvat het opstellen van richtlijnen voor het gebruik van de verschillende hulpmiddelen en het communiceren van dezer ichtlijnen aan alle gebruikers. Het is ook belangrijk om regelmatig trainingen te geven aan gebruikers over het gebruik van de hulpmiddelen en de beste praktijken voor veiligheidsbeheer.