Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak

lijn-patroon
Foto toont het Reginox kantoor met een vrachtwagen.
Voor Reginox in Rijssen implementeerde Micral een volledig op Azure gebaseerde omgeving met Microsoft 365. Azure is het cloudcomputing-platform van Microsoft.

Reginox is door die combinatie niet alleen ontzorgd en helemaal up to date op IT-gebied, ook het gebruikersgemak is enorm toegenomen. De nieuwe werkomgeving combineert applicaties, informatie en bestanden in één werkomgeving waardoor eindgebruikers veel minder hoeven te schakelen tussen applicaties en vensters.
Voeg daarbij het gebruik van CAM-applicaties en al die werkplekken zijn ook nog eens overal benaderbaar, dus ook vanaf thuis. Hiervoor hoeven geen dure grafische adapters te worden aangeschaft.


Reginox produceert meer dan 500.000 roestvrijstalen spoelbakken en wastafelunits per jaar. Bovendien levert Reginox een breed scala van rvs-werkbladen. Naast de hoofdvestiging in Rijssen is Reginox ook gevestigd in China, Engeland en Singapore.

“Wij werken al jaren tot volle tevredenheid samen met Micral. Daarom zijn we voor dit project daar ook weer terechtgekomen. Je komt altijd obstakels tegen en dan is de vraag: hoe ga je daar mee om? Dat doet Micral uitstekend.”
Dinant Seppenwoolde, financieel directeur Reginox

Meer weten?
Neem dan contact op!

Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak
Henry Verdriet
Eigenaar en Sales