Werken bij Micral

Micral is een trots, ambitieus en professioneel bedrijf met een uitstekende reputatie in de IT sector. Wij onderscheiden ons door een laagdrempelige no-nonsense persoonlijke benadering van ons vak en onze klanten.

Waarom bij ons werken?

Je komt terecht in een enthousisast team van echte vakmensen. Als medewerker van Micral ben je uitermate zelfstandig en krijg je veel vrijheid bij de invulling van je functie. Wij investeren graag in onze medewerkers en geven je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen binnen Micral.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van al onze medewerkers een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en de motivatie en drive om in eigen ontwikkeling te investeren om zo gezamenlijk onze ambities te bereiken. Bovendien heb je een flexibele instelling die je in staat stelt om mee te groeien met de sterk veranderende branche. Je bent niet bang om ook eens buiten je comfort-zone te acteren.

Passen jouw ambities bij die van ons?

Maak kennis met Micral en solliciteer naar één van de functies die we te bieden hebben. Of stuur een open sollicitatie naar info@micral.nl ter attentie van Sander Revenboer.