VoIP en mobiele telefonie

Voor u als ondernemer is contact met uw relaties van essentieel belang. Telefonie is één van de meest traditionele maar nog steeds actuele manieren van communicatie. IT en telefonie kunnen elkaar uitstekend aanvullen, door het toepassen van innovatieve software en de nieuwste Cloud technieken. Dit gaat tegenwoordig een stuk verder dan alleen de standaard VoIP oplossingen die geboden worden in de markt.

IP telefonie van Micral

Voor het aanbieden van onze VoIP oplossingen maken wij gebruik van bewezen diensten en producten van één van de  meest toonaangevende VoIP leveranciers van Nederland.

 

 

 

Om kwaliteit te waarborgen zijn onze mensen volledig gecertificeerd en mogen wij dan ook het predicaat: “Dean One Pro Partner” van Dean One voeren. Op die manier bent u gegarandeerd van een optimale dienstverlening!

 

Mobiel bellen via Micral op het best bekroonde netwerk van Nederland!

Binnen het portfolio van Micral bieden wij ook mobiele telefonie via T Mobile Zakelijk. Het netwerk van T-Mobile is voor de vierde keer op rij als beste getest door de onafhankelijke testautoriteit P3.

Tevens rolt T-Mobile in 2020 landelijk dekkend 5G netwerk uit. Dankzij 5G kunnen we straks nog sneller in de Cloud werken. De uitrol van 5G zal zeker zorgen voor een andere invulling binnen de mobiele telefonie.

Wij adviseren u dan ook graag bij het maken van de juiste keuze voor uw communicatievraagstuk en kunnen u daarin volledig ontzorgen.