Chatten, bellen en documenten delen vanuit één user interface

Unified Communications (UC) is een verzamelwoord voor de integratie van realtime met niet-realtime communicatiediensten.

Bijvoorbeeld chatten, aanwezigheidsinformatie, telefonie, audio-, web- en videoconferenties, het delen van schermen combineren met geïntegreerde voicemail, e-mail en sms. UC is niet per se een enkel product, maar een reeks van producten die een consistente uniforme user interface en gebruiksvriendelijke ervaring op meerdere apparaten en media-types biedt.

Als je dit op een goede manier doet, dan zijn alle communicatiemiddelen makkelijker te gebruiken. Denk maar eens aan bellen vanuit het adresboek, ontvangen van voicemails in de mailbox, het starten van een video conference call vanuit de mailclient en het delen van documenten of het venster met een collega.

We hebben hier veel ervaring mee en kennen de mogelijkheden en valkuilen. We implementeren UC in jouw bedrijf met Microsoft Teams, eventueel gekoppeld aan onze VOIP dienst. Maar wij bieden net zo makkelijk deeloplossingen in combinatie met andere producten.

Benieuwd hoe unified communication jouw bedrijfsvoering verbetert? Neem gerust contact op.

  • stuur door
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

5 tips om efficiënt te werken met Microsoft Teams

Meer lezen

Bescherm jezelf en je organisatie tegen ongewenst dataverlies

Meer lezen

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen

Tweefactorauthenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

Meer lezen

Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak

Meer lezen

Veiligheid voor alles bij Jordahl

Meer lezen