De IT omgeving die meegroeit met jouw bedrijf

Met een strategische roadmap weet jij precies wat jouw ambities concreet betekenen voor jouw IT omgeving. Samen met ons stel je een gefaseerd plan op dat past bij jouw strategische organisatiedoelen.

Als we helder hebben wat jouw plannen zijn voor de korte én de lange termijn, maken we een analyse van jouw ICT domeinen. Uiteraard nemen we hierin jouw interne doelgroepen mee. Zo hebben wij helder in hoeverre de huidige situatie verschilt van de gewenste situatie op de korte en lange termijn. Vervolgens bespreken we samen met jou de gewenste kaders. Daarna krijg je van ons maatwerkadvies welke investeringen wanneer nodig zijn om jouw doelen te bereiken. En uiteraard helpen we je bij het implementeren daarvan.

Wil je de IT omgeving die naadloos aansluit bij jouw ambities? Neem contact op voor de strategische roadmap op maat.

  • stuur door
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

5 tips om efficiënt te werken met Microsoft Teams

Meer lezen

Bescherm jezelf en je organisatie tegen ongewenst dataverlies

Meer lezen

Tweefactorauthenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

Meer lezen

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen
media

Jesse Lagendijk

Support engineer

j.lagendijk@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

IT is echt helemaal zijn ding. Zo heeft hij in z’n vrije tijd de afgelopen vijf jaar meer dan 2000 computers gebouwd. Na al die uren (f)itness komt hij tot rust met z’n favoriete series op Netflix en Videoland. En z’n winnaarsmentaliteit, hoe komt die tot z’n recht? Ooit was hij dé Lipton Ice Tea Disc golf kampioen, maar tegenwoordig gaat hij helemaal voor de oldschool bordspelen.