Verbeter de gebruikerservaringen en de veiligheid

Je wilt dat jouw medewerkers flexibel kunnen werken. Waar en wanneer ze maar willen. En hoe zorg je ervoor dat daarbij het bedrijfsbeleid niet wordt geschonden? Micral regelt het met Mobile Device Management (MDM).

MDM is een manier om ervoor te zorgen dat werknemers productief zijn en tegelijk het bedrijfsbeleid niet schenden. Je kunt de mobiele devices van je medewerkers beheren met MDM producten & diensten. Hierbij kun je denken aan de beveiliging van e-mail en zakelijke documenten op een device, het versleutelen van communicatie tussen device en diensten van jouw bedrijf en het automatisch instellen van devices op basis van jouw bedrijf beleid.

Met MDM kun je ook de distributie van applicaties, data en configuratie-instellingen voor alle soorten mobiele apparaten realiseren. Je beheert zo de data en de configuratie-instellingen van alle mobiele apparaten in het netwerk, waarmee je de kosten voor ondersteuning en zakelijke risico’s verminderen. Al met al is het doel van MDM om de functionaliteit en de veiligheid van een mobiel communicatienetwerk te optimaliseren.

Micral levert MDM als onderdeel van de Microsoft-oplossing. Dit biedt volledige mobile device management (MDM), mobile applicatie management (MAM) en zakelijke productiviteit apps in één allesomvattende oplossing. Zo verbeteren wij de gebruikerservaring op privé devices (BYO) of devices die eigendom zijn van jouw organisatie, zonder afbreuk te doen aan de security.

Weten wat Mobile Device Management betekent voor jouw gegevens en bedrijfsprocessen? Neem contact op, we helpen je graag!

  • stuur door
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

5 tips om efficiënt te werken met Microsoft Teams

Meer lezen

Bescherm jezelf en je organisatie tegen ongewenst dataverlies

Meer lezen

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen

Tweefactorauthenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

Meer lezen

Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak

Meer lezen

Veiligheid voor alles bij Jordahl

Meer lezen