Investeren om je concurrerende leiderspositie te behouden

Upgrades uitstellen omdat het nu even niet uitkomt… Wie herkent dat niet? Maar dan weet je ook dat er altijd wel een reden is om het uit te stellen. Stel je in het vooruitzicht hoeveel je zult profiteren van de verbeterde prestaties en functionaliteiten, hoeveel beter je klantenservice wordt. Dan zie je de langetermijnvoordelen van het implementeren van nieuwe technologieën.

De bestaande omgeving upgraden is een investering om je concurrerende leiderspositie te behouden. En het is niet meer dan logisch dat je zekerheid wilt dat het migratieproces je bedrijfsprocessen niet hindert.

Wij zijn gespecialiseerd in migraties en upgrades met Citrix, VMware. Microsoft en NetApp.
En dankzij die jarenlange ervaring weten wij dat het succes van een systeemmigratie wordt bepaald door technische installatie, samenwerking met andere systemen (Interfacing), de acceptatie door gebruikers, servicemanagement, back-up en restore scenario’s. Kortom, we begrijpen de complexiteit van de upgrades en migraties. Daarom regelen we niet alleen het proces van technische configuratie, we bieden ook de benodigde opleidingen en begeleiden medewerkers om nieuwe routines aan te leren.

Samen laten we niets aan het toeval, zodat je zeker weet dat het een succes wordt. Of het nou gaat om een technologie-upgrade, datamigratie, of een systeemmigratie. Daarom zullen we van te voren de voor- en nadelen van de migratie met je in kaart brengen en samen een zorgvuldige planning maken, inclusief nazorg.

Profiteren van de langetermijnvoordelen van migratie? Neem contact op, we helpen je graag!

  • stuur door
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

5 tips om efficiënt te werken met Microsoft Teams

Meer lezen

Bescherm jezelf en je organisatie tegen ongewenst dataverlies

Meer lezen

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen

Tweefactorauthenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

Meer lezen

Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak

Meer lezen

Veiligheid voor alles bij Jordahl

Meer lezen