Ook bij meerdere vestigingen de ideale werkomgeving

Welke werkomgeving past bij jouw bedrijfsvoering? Micral levert de benodigde infrastructuur en verbindingen. Ook verzorgen we de koppeling aan cloud oplossingen, zoals Office 365. Zo heb jij de ideale setup, precies passend bij de huidige organisatie én je ambities. Het onderhoud en de benodigde trainingen bieden we je voor een vast bedrag per maand.

Misschien is een gescheiden WiFi-netwerk handig, zodat jouw eigen gebruik is gescheiden van jouw gasten. En misschien wil je zakelijke telefonie aansluiten op het netwerk. Wat de meest ideale setting ook is, wij zorgen dat alles perfect is beschermd en goed is geconfigureerd. Dus printers, routers, firewalls, switches, alles weet elkaar te vinden en communiceert vlekkeloos en veilig met elkaar. Ook als je meerdere vestigingen hebt.

Meer weten over de meest ideale infrastructuur voor jouw organisatie? In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag meer, neem dus gerust contact op.

  • stuur door
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

5 tips om efficiënt te werken met Microsoft Teams

Meer lezen

Bescherm jezelf en je organisatie tegen ongewenst dataverlies

Meer lezen

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen

Tweefactorauthenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

Meer lezen

Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak

Meer lezen

Veiligheid voor alles bij Jordahl

Meer lezen
media

Andy Wassink

Support engineer en second line escalation management

a.wassink@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

Is na werktijd te vinden in de sportschool voor een goeie krachttraining. Daarnaast houdt hij zich mentaal in conditie met de sterke verhalen van z’n vrienden. In tegenstelling tot de anderen bij Micral is hij géén tukker maar een achterhoeker. En daar is ‘ie extra trots op. Daarom namens Andy: ‘hold oe kreggel!