Cloudopslag die past bij jouw bedrijfsvoering

Jouw bedrijfsdata en software zijn tegenwoordig overal. Niet alleen op je eigen servers maar ook op smartphone’s, tablets en laptops. Logisch, want jouw gebruikers werken tegenwoordig overal en data wordt veel gedeeld.

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om de data beschikbaar te stellen via cloud opslag. Zo hebben medewerkers toegang tot de data en kun jij de toegang en back-up centraal realiseren. Je voorkomt hiermee dat belangrijke bedrijfsdata decentraal wordt opgeslagen op laptops, usb sticks en privé e-mailboxen en zo verloren kunnen gaan. Cloud storage is geheel transparant voor de eindgebruikers, synchronisatie gebeurt geheel automatisch zolang er een internetverbinding is.

Wil je niet in de publieke cloud opslaan? Dan bieden we verschillende soorten hoog beschikbare storage vanuit ons datacenter. Van kleinschalig voor enkele gebruikers tot terrabytes aan back-up opslag voor je eigen back-up server en volledig gerepliceerde SAN en/of NAS storage. Jouw data wordt opgeslagen in één van onze datacenters die voldoen aan strenge ISO normeringen.

Benieuwd hoe cloudopslag jouw bedrijfsvoering verbetert? Neem gerust contact op.

  • stuur door
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

5 tips om efficiënt te werken met Microsoft Teams

Meer lezen

Bescherm jezelf en je organisatie tegen ongewenst dataverlies

Meer lezen

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen

Tweefactorauthenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

Meer lezen

Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak

Meer lezen

Veiligheid voor alles bij Jordahl

Meer lezen