Cloud back-up die veel verder gaat dan traditionele online oplossingen

Is je data veilig? Misschien maak je regelmatig een kopie op een harde schijf. Bedenk dan dat er wel wat kan misgaan. Je kunt het vergeten om in te plannen of een harde schijf valt uit. En bij onverhoopt brand, lekkage of diefstal wil je niet óók nog zorgen hebben over je data.

Micral cloud back-up neemt alle zorgen weg. Het is een veilige en makkelijke manier om een kopie van je data te maken. We kunnen ook een kopie maken van jouw hele ICT-omgeving. We gaan daarin veel verder dan traditionele online oplossingen. Je kunt bij ons namelijk ook kiezen voor restore in de cloud. Dan heb je bij grote calamiteiten weer snel toegang tot je data of zelfs je hele IT omgeving.

Veilig opgeborgen
De Micral online back-up wordt versleuteld en via internet op ons dubbel uitgevoerde back-up platform geplaatst. In ons beveiligde datacenter is je data beschermd tegen fysieke schade maar ook tegen schade door virussen en hackers. Bovendien voeren we de back-up ook nog eens fysiek dubbel uit en plaatsen hem op twee verschillende locaties.

Back-up in de cloud altijd beschikbaar
Waar je ook bent, je hebt altijd toegang tot je data via het internet. Back-ups kunnen gemaakt worden vanuit elke locatie, zolang je maar verbinding hebt met internet. Heb je vaak een slechte internetverbinding? Bekijk hier hoe Micral je hierin kan ondersteunen.

Gemakkelijk en zorgeloos back-ups maken
De back-upsoftware is gemakkelijk in gebruik en helpt je bij het snel maken van back-ups. Na de eerste back-up zal alleen de veranderde data worden veiliggesteld. Met gemakkelijk aan te passen instellingen en back-up logbestanden trek je aan het einde van iedere werkdag zorgeloos de deur achter je dicht.

Micral verzorgt niet alleen je back-up, we helpen ook bij het terugzetten van grote hoeveelheden data, bestanden of zelfs volledig herstel van een systeem. Je kunt rekenen op de expertise van onze mensen en indien nodig komen wij met een harddisk met jouw data langs, zodat je systeem snel weer operationeel is.

Meer weten over de back-up mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op, we helpen je graag!

 

  • stuur door
  • Deel op LinkedIn
  • Deel op Twitter
  • Deel op Facebook

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

5 tips om efficiënt te werken met Microsoft Teams

Meer lezen

Bescherm jezelf en je organisatie tegen ongewenst dataverlies

Meer lezen

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen

Tweefactorauthenticatie bij Kees Smit Tuinmeubelen

Meer lezen

Reginox: ontzorgd, up to date en meer gebruikersgemak

Meer lezen

Veiligheid voor alles bij Jordahl

Meer lezen