Project Management

De project- en programmamanagers van Micral Automatisering zijn vertegenwoordigd binnen de sectoren Overheid, Onderwijs, Gemeente, Zakelijke Dienstverlening en Industrie De rollen in ons aanbod projectmanagers variëren van junior projectleider tot en met programmadirecteur en van technische projectmanagers tot business projectmanagers. Daarnaast beschikken Micral Automatisering’s projectmanagers over specifieke branchekennis in de bovengenoemde branches. Onze dienstverlening omvat project- en programmamanagement in detachering, interim management en fixed price projecten.

Project Management: Uw resultaat

Door de hoge kwaliteit van onze medewerkers en de uitzonderlijke begeleiding die Micral in projecten verzorgt, zijn wij in staat bij onze klanten:

• Vastgelopen projecten alsnog tot een goed einde te brengen
• Een projectstructuur neer te zetten die in een wezenlijke verbetering van de projecten resulteert
• Fixed price projecten tijdig en binnen budget op te leveren
• Vertrouwen op te bouwen wat leidt tot een langdurige, vruchtbare samenwerking

Waarom kiezen voor Micral Automatisering?

Micral combineert een aantal belangrijke pijlers die wezenlijk invloed hebben op het resultaat van uw projecten en daarmee uw organisatie:

• De kwaliteit van onze medewerkers (ervaring, branchekennis, technische kennis, methodische kennis en resultaatgerichte competenties)
• Een professionele projectmanagementorganisatie waarin de bundeling van ervaring en competenties een garantie biedt voor geslaagde projecten bij onze klanten.

Onze visie op projectmanagement is, dat wij realiseren wat wij adviseren.

Binnen de sectoren Overheid, Onderwijs, Gemeente, Zakelijke Dienstverlening en Industrie beschikken wij over een jarenlange en unieke combinatie van kennis van zowel de markt, onze klanten, de producten & diensten die geleverd worden, en de bedrijfsvoeringprocessen die daaraan ondersteunend zijn.