Migraties

Ondanks het huidige economische klimaat moeten organisaties migreren naar nieuwe technologieën of hardware platforms of bestaande omgevingen te upgraden om te kunnen profiteren van de verbeterde prestaties en de algemene functionaliteit. Investeringen om concurrerend te leiderspositie te behouden en te garanderen een voorbeeldige klantenservice is het goed zakendoen, maar vaak alleen als nul of heel weinig uitval van het systeem kan worden verzekerd tijdens een groot migratie project.

Naarmate de technologie verandert kan het een uitdaging om bij te blijven en te behouden van de integriteit van vitale informatie-en bedrijfsprocessen. Micral Automatisering begrijpt de complexiteit van de upgrades en migraties en kan u door het proces van technische configuratie tot gedragsverandering beheer en opleiding begeleiden. Of u nu voor een technologie-upgrade, data migratie, of een systeem migratie staat, Micral kent de weg en helpt u verder.

Het succes van migreren

Nieuwe systemen inzetten door vernieuwing vergt vaak meer van uw onderneming dan slechts de installatie op zich. Het succes van een systeemmigratie wordt gevormd door een aantal aspecten:

  • De technische installatie
  • Samenwerking met andere systemen (Interfacing)
  • Acceptatie door gebruikers
  • Servicemanagement / Helpdesk
  • Back-up en restore scenario’s
  • Onderhoudskosten
  • Uitbreidings mogelijkheden, voorwaarden en kosten

Er komt veel op uw organisatie af tijdens een veranderingsproces. Extra werkdruk die voor uw eventuele eigen medewerkers erbij moet worden genomen. Voor het optimale resultaat biedt Micral Automatisering u de mogelijkheid voor een extra duizendpoot/veelzijdige medewerkers. Wij helpen u graag.

Wij kunnen u helpen bij het in kaart brengen van de potentiele voor- en nadelen die voortkomen uit de voorgenomen migratie. We kunnen vervolgens vanaf de plannen doorpakken met de uitvoering van de migratie, de implementatie en de nazorg.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in migraties en upgrades met Citrix, VMware. Microsoft en NetApp.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.