Missie & Visie

Visie

De wereld van werken verandert continu. Een wereld waarin organisaties voorop willen lopen om hun concurrentiepositie te verbeteren en waarin de arbeidsmobiliteit toeneemt.
Organisaties die de juiste kennis op het juiste moment aantrekken en deze kennis ook vast weten te houden, bouwen een voorsprong op. Dit vergt flexibiliteit.

Onze dienstverlening is professioneel doch erg persoonlijk en wordt ondersteund door innovatieve technologieën. Micral is een regionaal en maatschappelijk betrokken organisatie waarin we elkaar dagelijks inspireren om onze ambities en die van de klant te realiseren.

Missie

Micral Automatisering wil tot de regionale top behoren op het gebied van het samenbrengen van vraag naar en het aanbod van ICT kennis. Wij creëren waarde voor onze klanten door innovaties op de juiste plaats en moment te introduceren en realiseren groei in professionaliteit, kennis en omzet.

Onze kernactiviteiten

Een slagvaardige organisatie anticipeert tijdig op veranderende (markt)omstandigheden en waar mogelijk zonder dat de aandacht voor de core business wordt verstoord. Flexibiliteit is hierin essentieel.
Onze professionals leveren daaraan een belangrijk bijdrage. Het managen van arbeidsflexibiliteit is een vak, ons vak. Als specialist in ICT zien we het als onze verantwoordelijkheid om met onze expertise bij te dragen aan het succes van onze klanten. Of dat nu voor een specifiek project is of voor de tijdelijke opvang van operationele werkzaamheden.

En of het nu gaat om een groep professionals of om een persoon: bij Micral weet u zeker dat u altijd professionals in huis heeft met de juiste expertise. Op de juiste plek, op het juiste moment.

Onze kernwaarden | Learn – Share – Grow

Vanuit het klantenperspectief gezien: door oprecht interesse te tonen in onze klanten, in hun bedrijf, medewerkers, cultuur, producten en markten. Stimuleren wij het delen van kennis om innovatieve toepassingen optimaal in te zetten teneinde de strategische bedrijfsdoelstellingen van onze klanten zo effectief mogelijk te realiseren.

Vanuit het perspectief van onze medewerkers: door oprecht interesse te tonen in onze medewerkers, in hun privésituatie, talenten en hun ambities zowel zakelijk als persoonlijk gezien. Inspireren wij hen om kennis te delen over klanten, producten en innovatieve trends waardoor zij kunnen groeien in kennis, kunde en tevredenheid.