Hoe vitaal is jouw IT?

Wil jij een IT-omgeving die meegroeit met jouw ambities? Vertel ons waar je heen wilt en wij garanderen dat jij je over middelen, snelheid en veiligheid geen zorgen hoeft te maken.

Meet jouw IT-Vitaliteit

Hoe zet jij IT in om jouw markt te veroveren? Samen lopen we de strategische punten langs en die eerste inventarisatie kost je helemaal niets. Ga voor slim en veilig.

"*" geeft vereiste velden aan

Zo houden wij je IT in conditie

Een greep uit onze diensten

IT-Vitaliteit

IT consultancy

Micral kent de markt en weet welke IT omgeving werkt voor overheid, onderwijs, gemeente, zakelijke dienstverlening en industrie.

Meer lezen
IT-Vitaliteit

Disaster recovery

Welke voorzorgsmaatregelen heb jij getroffen? Wat er ook gebeurt, met Micral zijn jouw gegevens veilig en blijven bedrijfsprocessen stabiel.

Meer lezen
IT-Vitaliteit

Modern workspace

Met onbeperkt toegang tot het netwerk, verzetten jouw medewerkers bergen. Micral garandeert de veiligheid van gegevens.

Meer lezen
IT-Vitaliteit

Strategische roadmap

Stap voor stap groeien met je bedrijf. Micral levert de IT omgeving die daarbij naadloos aansluit. Minimale inspanning, maximaal resultaat.

Meer lezen
media

Henry Verdriet

Eigenaar en Sales

h.verdriet@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

Henry is eigenlijk altijd met fitness bezig. Tijdens werkdagen houdt hij IT fit en na werktijd houdt hij z’n lijf fit op de sportschool. Maar je kunt het ook wat breder zien. Zo houdt hij met wandelen z’n hond fit, houdt hij met klussen z’n huis fit en spart hij graag met collega’s en andere ondernemers om z’n mind fit te houden. Ooit sloeg hij met een partij tennis een vogel uit de lucht. Punt voor Henry, want de bal viel bij de tegenstander achter het net. Helaas verloor de vogel cruciale levenspunten.

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

Windows 11 vanaf nu beschikbaar!

Meer lezen