Hoe vitaal is jouw IT?

Wil jij een IT-omgeving die meegroeit met jouw ambities? Vertel ons waar je heen wilt en wij garanderen dat jij je over middelen, snelheid en veiligheid geen zorgen hoeft te maken.

Meet jouw IT-Vitaliteit

Hoe zet jij IT in om jouw markt te veroveren? Samen lopen we de strategische punten langs en die eerste inventarisatie kost je helemaal niets. Ga voor slim en veilig.

Zo houden wij je IT in conditie

Een greep uit onze diensten

IT-Vitaliteit

IT consultancy

Micral kent de markt en weet welke IT omgeving werkt voor overheid, onderwijs, gemeente, zakelijke dienstverlening en industrie.

Meer lezen
IT-Vitaliteit

Disaster recovery

Welke voorzorgsmaatregelen heb jij getroffen? Wat er ook gebeurt, met Micral zijn jouw gegevens veilig en blijven bedrijfsprocessen stabiel.

Meer lezen
IT-Vitaliteit

Modern workspace

Met onbeperkt toegang tot het netwerk, verzetten jouw medewerkers bergen. Micral garandeert de veiligheid van gegevens.

Meer lezen
IT-Vitaliteit

Strategische roadmap

Stap voor stap groeien met je bedrijf. Micral levert de IT omgeving die daarbij naadloos aansluit. Minimale inspanning, maximaal resultaat.

Meer lezen
media

Wilfred Oonk

Technical engineer

w.oonk@micral.nl 088 - 501 9300

Een krachtpatser als het gaat om jouw IT. In z’n vrije tijd gaat hij nog even door, met fitness, krachttraining en hardlopen. De nodige rust bouwt hij in door lekker te wandelen en naar muziek te luisteren. Het geheim achter z’n wilskracht om flink te sporten? Wordt helemaal gek als ‘ie géén nootjes, heksenhyl, chocola of knabbelspek binnen handbereik heeft. Sport is voor hem ideaal om z’n snoephobby én z’n lichaam te onderhouden.