Hoe krachtig is jouw communicatie?

Telefoneren is nog steeds populair, maar alleen als je het combineert met innovatieve software en de nieuwste cloudtechnieken. Micral brengt connectivity, mobility en hosting veilig samen.

Meet jouw IT-Communicatiekracht

Kunnen jouw korte lijntjes nóg korter? Praat met ons en die eerste inventarisatie kost je helemaal niets. Ga voor maximaal contact.

Zo houden wij je IT in conditie

Een greep uit onze diensten

IT-Communicatiekracht

Mobility

Flexibel werken, waar en wanneer je maar wilt. En hoe zorg je ervoor dat daarbij het bedrijfsbeleid niet wordt geschonden? Micral regelt het.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Hosting

Voorkom het verloren gaan van decentraal opgeslagen bedrijfsinformatie. Micral biedt cloudopslag, zowel publiek als privaat.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Unified communication

Maak jij optimaal gebruik van alle communicatiediensten? Micral integreert alles tot een uniforme en gebruiksvriendelijke user-interface.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Connectivity

Wat hebben jouw medewerkers nodig om te connecten met relaties? Micral combineert het allemaal; telefonie, VOIP, glasvezel, 5G.

Meer lezen
media

Wilfred Oonk

Technical engineer

w.oonk@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

Een krachtpatser als het gaat om jouw IT. In z’n vrije tijd gaat hij nog even door, met fitness, krachttraining en hardlopen. De nodige rust bouwt hij in door lekker te wandelen en naar muziek te luisteren. Het geheim achter z’n wilskracht om flink te sporten? Wordt helemaal gek als ‘ie géén nootjes, heksenhyl, chocola of knabbelspek binnen handbereik heeft. Sport is voor hem ideaal om z’n snoephobby én z’n lichaam te onderhouden.

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

Bellen met Teams, regel het via Micral!

Meer lezen