Hoe krachtig is jouw communicatie?

Telefoneren is nog steeds populair, maar alleen als je het combineert met innovatieve software en de nieuwste cloudtechnieken. Micral brengt connectivity, mobility en hosting veilig samen.

Meet jouw IT-Communicatiekracht

Kunnen jouw korte lijntjes nóg korter? Praat met ons en die eerste inventarisatie kost je helemaal niets. Ga voor maximaal contact.

Zo houden wij je IT in conditie

Een greep uit onze diensten

IT-Communicatiekracht

Mobility

Flexibel werken, waar en wanneer je maar wilt. En hoe zorg je ervoor dat daarbij het bedrijfsbeleid niet wordt geschonden? Micral regelt het.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Hosting

Voorkom het verloren gaan van decentraal opgeslagen bedrijfsinformatie. Micral biedt cloudopslag, zowel publiek als privaat.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Unified communication

Maak jij optimaal gebruik van alle communicatiediensten? Micral integreert alles tot een uniforme en gebruiksvriendelijke user-interface.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Connectivity

Wat hebben jouw medewerkers nodig om te connecten met relaties? Micral combineert het allemaal; telefonie, VOIP, glasvezel, 5G.

Meer lezen
media

Jesse Lagendijk

Support engineer

j.lagendijk@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

IT is echt helemaal zijn ding. Zo heeft hij in z’n vrije tijd de afgelopen vijf jaar meer dan 2000 computers gebouwd. Na al die uren (f)itness komt hij tot rust met z’n favoriete series op Netflix en Videoland. En z’n winnaarsmentaliteit, hoe komt die tot z’n recht? Ooit was hij dé Lipton Ice Tea Disc golf kampioen, maar tegenwoordig gaat hij helemaal voor de oldschool bordspelen.