Hoe krachtig is jouw communicatie?

Telefoneren is nog steeds populair, maar alleen als je het combineert met innovatieve software en de nieuwste cloudtechnieken. Micral brengt connectivity, mobility en hosting veilig samen.

Meet jouw IT-Communicatiekracht

Kunnen jouw korte lijntjes nóg korter? Praat met ons en die eerste inventarisatie kost je helemaal niets. Ga voor maximaal contact.

"*" geeft vereiste velden aan

Zo houden wij je IT in conditie

Een greep uit onze diensten

IT-Communicatiekracht

Mobility

Flexibel werken, waar en wanneer je maar wilt. En hoe zorg je ervoor dat daarbij het bedrijfsbeleid niet wordt geschonden? Micral regelt het.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Hosting

Voorkom het verloren gaan van decentraal opgeslagen bedrijfsinformatie. Micral biedt cloudopslag, zowel publiek als privaat.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Unified communication

Maak jij optimaal gebruik van alle communicatiediensten? Micral integreert alles tot een uniforme en gebruiksvriendelijke user-interface.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Connectivity

Wat hebben jouw medewerkers nodig om te connecten met relaties? Micral combineert het allemaal; telefonie, VOIP, glasvezel, 5G.

Meer lezen
media

Henry Verdriet

Eigenaar en Sales

h.verdriet@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

Henry is eigenlijk altijd met fitness bezig. Tijdens werkdagen houdt hij IT fit en na werktijd houdt hij z’n lijf fit op de sportschool. Maar je kunt het ook wat breder zien. Zo houdt hij met wandelen z’n hond fit, houdt hij met klussen z’n huis fit en spart hij graag met collega’s en andere ondernemers om z’n mind fit te houden. Ooit sloeg hij met een partij tennis een vogel uit de lucht. Punt voor Henry, want de bal viel bij de tegenstander achter het net. Helaas verloor de vogel cruciale levenspunten.

Fithoudertjes

Meer nieuws, events, kennis en blogs

Bellen met Teams, regel het via Micral!

Meer lezen