Hoe krachtig is jouw communicatie?

Telefoneren is nog steeds populair, maar alleen als je het combineert met innovatieve software en de nieuwste cloudtechnieken. Micral brengt connectivity, mobility en hosting veilig samen.

Meet jouw IT-Communicatiekracht

Kunnen jouw korte lijntjes nóg korter? Praat met ons en die eerste inventarisatie kost je helemaal niets. Ga voor maximaal contact.

Zo houden wij je IT in conditie

Een greep uit onze diensten

IT-Communicatiekracht

Mobility

Flexibel werken, waar en wanneer je maar wilt. En hoe zorg je ervoor dat daarbij het bedrijfsbeleid niet wordt geschonden? Micral regelt het.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Hosting

Voorkom het verloren gaan van decentraal opgeslagen bedrijfsinformatie. Micral biedt cloudopslag, zowel publiek als privaat.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Unified communication

Maak jij optimaal gebruik van alle communicatiediensten? Micral integreert alles tot een uniforme en gebruiksvriendelijke user-interface.

Meer lezen
IT-Communicatiekracht

Connectivity

Wat hebben jouw medewerkers nodig om te connecten met relaties? Micral combineert het allemaal; telefonie, VOIP, glasvezel, 5G.

Meer lezen
media

Mart van Dijk

Sales

m.vandijk@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

Houdt jouw IT fit en als leider van het jeugdteam ook de voetballende prepubers in Boekelo. Is verslaafd aan techblogs en Apple, maar is óók een sportieveling die voor de overwinning gaat. Zowel in z’n voetbal-herenteam als met tennis. In 1991 werd hij topscorer én kampioen tijdens het grootste Nederlandse jeugdtoernooi met V.V. Victoria in Enschede. En in 2005 won hij de “De Kiep’n Keerl” bij T.V. Topspinners in Enschede, voor de meeste overwinningen en minste aantal games tegen.