In welke conditie is jouw IT?

Wat heeft jouw bedrijf nodig om goed, snel en veilig te werken? Laten we eens beginnen met een snelle verbinding. Goede hardware, Een softwarepakket. En natuurlijk een veilig back-up systeem.

Meet jouw IT-Basisconditie

Wat is de ideale IT-omgeving voor jouw bedrijfsvoering? Samen lopen we de essentiële punten langs en die eerste inventarisatie kost je helemaal niets. Ga voor zekerheid.

Zo houden wij je IT in conditie

Een greep uit onze diensten

IT-Basisconditie

Infrastructuur

Welke werkomgeving past bij jouw specifieke bedrijfsvoering? Micral levert de technische oplossingen en houdt alles up-to-date.

Meer lezen
IT-Basisconditie

Security

Echt helemaal zeker weten dat jouw waardevolle data veilig is? De security audit van Micral brengt kwetsbaarheden aan het licht.

Meer lezen
IT-Basisconditie

Beheer

Je wilt zeker weten dat alles altijd werkt? Micral biedt verschillende opties om de continuïteit van je systeembeheer te waarborgen.

Meer lezen
IT-Basisconditie

Back-up

Maak jij regelmatig een back-up op een harde schijf? Goed bezig. Maar hoe veilig is dat? Micral cloud back-up neemt alle zorgen weg met (cloud) back-up.

Meer lezen
media

Wilfred Oonk

Technical engineer

w.oonk@micral.nl 088 - 501 9300

Jouw personal IT-coach

Een krachtpatser als het gaat om jouw IT. In z’n vrije tijd gaat hij nog even door, met fitness, krachttraining en hardlopen. De nodige rust bouwt hij in door lekker te wandelen en naar muziek te luisteren. Het geheim achter z’n wilskracht om flink te sporten? Wordt helemaal gek als ‘ie géén nootjes, heksenhyl, chocola of knabbelspek binnen handbereik heeft. Sport is voor hem ideaal om z’n snoephobby én z’n lichaam te onderhouden.