Werken in de cloud

Nieuwe manier van werken in de Cloud

Technologie gaat meer en meer een strategische rol spelen. Informatie moet snel overal beschikbaar zijn en IT moet bijdragen aan meer productiviteit en efficiency. Het grote voordeel van werken met software uit de cloud is dat de gebruiker middelen efficiënter kan inzetten, documenten en informatie kan delen en daarmee slimmer kan werken. Immers, je hebt alleen nog maar je inlog gegevens nodig om overal op elke pc, laptop, tablet of smartphone in te loggen en bij je documenten, e-mail, spreadsheets, brieven, correspondentie, adresgegeven, databases etc. te komen.

Nieuwe manier van werken in de Cloud

Werken in de Cloud maakt uw beheer eenvoudiger, extra gebruikers of zelfs hele vestigingen zijn snel uit te rollen en u hoeft een veel gevallen niet langer te investeren in uw eigen IT omgeving. Al met al dus het perfecte middel om uw doel te bereiken: optimale beschikbaarheid van uw applicaties. U kunt het invullen met die producten die bij uw situatie passen. Het centraliseren van uw bedrijfsinformatie heeft diverse voordelen, maar vereist een doordachte aanpak. Wij zijn uiterst ervaren met de implementatie van deze oplossingen, inclusief aanverwante zaken.

Micral is niet alleen uitstekend in staat te faciliteren vanuit haar eigen Cloud maar kunnen u ook assisteren met het implementeren van eigen on-premise cloud oplossingen en/of combinaties met public cloud platformen. Ook voor training, outsourcing en troubleshooting kunt u bij ons terecht.

Applicaties eenvoudiger beschikbaar

 De kracht van het ‘werken in de Cloud’ is dat applicaties gemakkelijk op verschillende clientplatforms zijn uit te rollen. De applicaties zijn overal, altijd én met elk type ‘client’ te benaderen. Bovendien integreert u zeer eenvoudig bestaande informatiesystemen in nieuwe omgevingen, zoals portals en mobiele werkplekken. Terwijl de voordelen van een centrale aanpak in veel gevallen evident zijn, neemt de complexiteit en afhankelijkheid van bijvoorbeeld het serverpark in de meeste gevallen flink toe. Tevens is een goede voorbereiding en inventarisatie van cruciaal. Het team van Micral heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van o.a. Server Based Computing en heeft bewezen onder alle omstandigheden Citrix en Microsoft oplossingen succesvol te kunnen ontwerpen, implementeren en ondersteunen.

Onze expertise

Micral helpt u graag. Evenals de Cloud is onze dienstverlening divers, maar wel helder. Denk bijvoorbeeld aan een QuickScan in combinatie met gerichte aanbevelingen tot aan een compleet traject van strategiebepaling tot en met implementatie. In overleg met u stippelen we graag de beste route uit. Onze diensten:

• Cloud advies

• Cloud computing implementatie + begeleiding

• Leveren van professional services

Waarom Micral Automatisering?

Met gecertificeerde specialisten en de erkenning van klanten en leveranciers is Micral één van de betere specialisten in Nederland. Omdat het vaak een nieuwe manier van werken voor zowel de IT-afdeling als gebruikers met zich meebrengt en de beschikbaarheid van de IT-voorzieningen zeer hoog moet zijn, is het voor veel ondernemingen een logische stap om op outsourcing over te gaan, inclusief hosting en beheer. Ook in dat geval kunt u blijven rekenen op de ondersteuning en expertise van Micral.