Uitwijk in de cloud

cloudsync-replicationAlleen een back-up van data is niet voldoende om in geval van grote calamiteiten weer snel online te zijn. Een continuïteitsplan waarin omschreven wordt hoe uw bedrijf omgaat met uitval van de IT omgeving is een noodzaak. Zijn er uitwijk facaliteiten? En waar is uw data opgeslagen en kunt u daar eenvoudig bij? Welke risico’s accepteert u en welke sluiten we uit voor uw organisatie?

Calamiteiten plan

Wat is het gevolg van langdurige storingen door stroom uitval, brand, waterschade etc.? Eelke gegevens en middelen zijn zo belangrijk dat ze niet lang kunnen worden gemist? Het is belangrijk dergelijke zaken in kaart te brengen en te omschrijven in een calamiteiten plan.

Uitwijk in de cloud: Onze oplossing

Uitwijk hoeft tegenwoordig niet meer per definitie binnen uw eigen organisatie of op eingen hardware te gebeuren maar kunnen wij ook veilig in de cloud realiseren. Met replicatie en back-up van uw omgeving naar ons datacenter kunnen wij in geval van grote calamiteiten relatief snel uw omgeving beschikbaar maken in onze cloud en er op die manier voor zorgen dat uw medewerkers weer aan het werk kunnen.  Het enige dat U en uw medewerkers nodig hebben is een PC of laptop met internet toegang. Uitwijk bij Micral is goedkoper en sneller dan eigen uitwijk faciliteiten.